Akiken segítettünk

Kedves Gábor!
Nagyon köszönöm, hogy életminőségembe ilyen mértékű javulást hozott!
Íme, a történetem dióhéjban:)
Gáborhoz már több éve járok, eleinte csak évi pár alkalommal, egészség megőrzés céljából.
5 évvel ezelőtt súlyos szájzáram lett, ami több hónapos orvosi kivizsgálás után sem javult (ortopédia, fogászat, ideggyógyászat). 
Sőt az orvosok tanácstalanok voltak, hogy mi okozhatja a szájzárat. 
Nagyon elkeseredtem, mert már mindennapi életemet nehezítette meg.
Odáig jutott az állapotom, hogy nem tudtam közösségben enni.
Az utolsó utáni pillanatban érkezett Gáborhoz a lökéshullám gép. Gábor gondolt egy merészet, mi lenne, megkezelné az állkapcsomat. Én habozás nélkül igent mondtam. Már 2-3 kezelés után is óriási javulás állt be. Igaz a kezelés az első alkalommal kellemetlen volt, de az akkori fájdalmamhoz képest elenyésző volt. Ettől kezdve havi rendszerességgel jártam kezelésekre.
Az eredmény bámulatos volt. Igaz a 4. hét eltelte után már nagyon vártam a kezelést, mert akkor már éreztem az állkapcsomban a feszültséget. Elmondani nem tudom, hogy mennyire hálás vagyok, hogy fájdalom nélkül tudok enni.
Aztán a múlt évben egy újabb "csodagéppel" gazdagodott Gábor, amit úgy gondolt, hogy beiktat a kezelésekbe. (a gép nevében Gábor kérem, segítsen)
2-3 naponta kaptam 10 perces kezelést már csak a "csodagéppel".
2 hét után az állkapcsomban a feszültség és a kattogás is megszűnt. Mintha kicserélték volna.Mérhetetlenül boldog vagyok!
Azóta már csak prevenciós jelleggel kell csak a "csodagépet" használni.
Köszönöm Gábor!!!
Őszinte tisztelettel, 
Balogh Tímea


A hétfői masszázs egy óriási fájdalomba zárt csoda. Utána olyan érzés volt, mintha egy másik, könnyedebb testet öltöttem volna, amit azóta megszoktam és élvezem! A tegnapi izomláz elenyésző volt, a térdem pedig sokkal jobban van.
Állok elébe a következő találkozásnak és köszönök mindent!
2017.04.12. Dóra 


Tiszteletem!
Bereczki Bruno vagyok 22 eves egyetemista, es Bechterew-korom mas neven SPA-m van, ami egy gyogyithatatlan gerincbetegseg, es azzal jar, hogy alulrol felfele terjed altalaban es a csigolyak kozotti porcok, illetve izuletek elcsomtosodasahiz vezet, ami bambusznadgerincet okoz, mely kesobb korlatoltan vagy egyaltalan nem teszi lehetove a mozgast. Mar ketto es fel eve minden este lefekves elott 2-3-4 fajdalomcsillapitot szedtem be, hogy tudjak aludni es ne keljek fel, de meg igyis akadtak estek amikor a fajdalom olyan eros volt, hogy fel kellett mennem, ekkor edasanyam tanacsara elmentem a boglar utca 10 szam alatti szalonba Varga Gabor úrhoz. Mar vartam az elso kezelest nagyon, de utana rajottem, hogy nagykn fog fajni mar az elso par perc utan, de kibirtam, es azota is jarok heti egyszer es mar csak 1 neha 2 db fajdalomcsillapitot szedek be volt olyan, hogy az az egy darab sem kellett, mondanom sem kell ehhez persze Varga úr szaktudasa es gyakorlatiassaga kellett, es persze a lokeshullamgepe is ami egy rettento hasznos szerkezet. Az elso kezeles utan meg 20-25 centimeterre volt a fold hogy megerintsem nyujtott labbal lehajolva, de a 4.-dik kezeles utan 2-3 cm hianyzott maximum es sztem amiota hozza jarok 30-35%-ot javult az allapotom, es ha azt vesszuk hogy ez egy gyogyithatatlan betegseg, akkor szerintem ez mindent meger es halaval tartozom neki es batran ajanlom mindenkinek hogy szanjak el magukat es menjenek el legalabb egyszer utana erezni fogjak, hogy nem veletlen van nemcsak nala de az egesz szalonban telthaz.
Udvozlettel:
Bereczki Bruno

Nagyon dagadt, visszeres lábakkal kerestem fel az Aranykéz Testklinikát. Már a második kezelés után sokat javultam. Könnyebben jártam és a cipő viselése sem okozott gondot. Sőt utaztam anélkül, hogy gyulladásba jött volna mindkét lábam. Most már túl vagyok a nyolcadik kezelésen, ami látványos javulást hozott.
Köszönet érte Katának. Ez mind az Ő érdeme. Nagy hozzáértéssel és kedvességgel kezelt engem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
K. Ené.


Karácsonyi ajándék…
A feleségem talpmasszázsra járt az Aranykéz Testklinikára, ahol kezelés közben hatalmas nyögéseket hallott a szomszéd helyiségből, ahol Varga Gábor kezelte a pácienseit. Mivel közelgett a karácsony, gondolta, hogy ez nekem egy jó karácsonyi ajándék lenne és be is fizetett három alkalomra. Nekem ekkor tulajdonképpen semmi bajom nem volt, de pár nap múlva úgy el kezdett fájni a forgóm, hogy csak fájdalomcsillapítóval tudtam aludni, de még így is felébredtem. Csak azért nem mentem orvoshoz, mert éppen karácsony-újévi időszak volt. Ezt követően érkezett el az első kezelés időpontja, ami után fájdalmaim megszűntek, a második kezelés után a járóképességem is jelentősen javult. Fájdalomcsillapítóra nincs szükségem, eszembe sincs orvoshoz menni.
Köszönet érte Varga Gábornak.
                                                                          Lakner László
Budapest; 2016.01.25.


Amiben hiszel, arra menj!
...rövid visszatekintés és a jelen....
2015. nyara, néha-néha fájt a sarkam...aztán egyre többet fájt, egyre intenzívebben...majd december magasságában elviselhetetlen folyamatos fájdalom...éjszakánként felébredtem, hogy nagyon fáj a sarkam, reggelente fél lábon ugrálás, mert nem tudtam lábra állni azonnal, napközbeni folyamatos fájdalom..2016.január 22.-én elmentem orvoshoz...gyors diagnózis...sarkantyú...csonthártyagyulladás...orvosi javaslat: röntgen besugárzás...még aznap bejelentkeztem oda, ahova senki sem jár szívesen...onkológia...kaptam is "időpontot", 2016.február 26....bejelentkezésem pillanatában tudtam, hogy én ide nem fogok elmenni...elkezdtem kutakodni az internetem eme problémára vonatkozóan, hogy milyen más megoldás létezik...majd még aznap, egy esti telefonbeszélgetés alkalmával ajánlotta egy kedves ismerősöm az Aranykéz Testklinikát...várakozással telt a hétvége, vártam a hétfő reggel 8 órát, hogy felhívhassam és bejelentkezhessek....készséggel álltak hozzám...nem volt probléma, hogy én csak a késő esti órákban tudok jönni...másnap este fogadtak is...az első kezelés, sírások közepette telt el...krokodil könnyek, jajgatások, iszonyatos fájdalmak a kezelés közben...sírtam, mint egy kisgyerek....aztán eljött a másnap reggel, alig vártam, hogy kikeljek az ágyból, hogy lábra állhassak, vajon milyen lesz....hihetetlen jó érzés volt, mert egy kezelés után úgy álltam fel, hogy nem fájt a sarkam...boldog voltam...hittem a kezelésben!!!és hogy végigcsinálom ezt az egészet...és rendbe fogok jönni...a második kezelés két nap múlva...nem voltak könnyek...fájt persze, nem is kicsit, de már sokkal jobban bírtam a 2300 "ütést"...hálás vagyok, hogy az Aranykéz Testklinikára vezetett az utam...még hátra van max. 3 kezelés és én gyógyult leszek! Mert eldöntöttem és, mert a LEGJOBB KEZEKBEN vagyok! 
.....és még egy kis szösszenet: amikor először beléptem az ajtón és míg várakoztam, a kezelőből egy fehér köpenyes páciens lépett ki...egy orvos volt, aki szintén ide jár! Akkor tudtam, hogy "megérkeztem",  nincsenek kérdések, jó helyen vagyok és innen csak is gyógyultan fogok távozni! 
Természetesen az első kezelés után, másnap reggel lemondtam az onkológián az időpontomat. A telefon végén lévő hölgy megkérdezte, hogy szükségem van-e esetleg másik időpontra?...csak annyit mondtam, köszönöm nem, én "meggyógyultam"!!!!....mert minden fejben dől el.
Ez nem marketing, ez a tiszta valóság! Köszönöm Gábor!
Gabriella (42 éves),


75 éves vagyok. 2 éve a bal csuklómban carpalis alagút (carpal tunel) syndrome-t diagnosztizáltak az orvosok. Megműtöttek. Felgyógyulásom 2,5-3 hónapot vett igénybe.
Másfél hónappal ezelőtt ismét jelentkezett csuklómban a fájdalom. Ujjaim bemerevedtek, csuklómat nem tudtam mozgatni. A fájdalom szinte elviselhetetlen volt. Ismét műtétre kellett készülnöm.
Ekkor kerültem kapcsolatba Gáborral és Zsófiával.
Munkahelyükön kellemes környezet, oldott légkör, jó hangulat, közvetlen hangnem, szakértelem és hozzáértés fogadott.
Csuklómban, kézfejemben lökéshullám terápiát és masszázst alkalmaztak.
Már az első kezelés után 15-20 %-os javulást tapasztaltam.
Javaslatuknak, utasításuknak megfelelően otthon tornáztattam, chilis ló balzsammal kenegettem, masszíroztam.
Összesen 5 kezelést kaptam. Két hét elteltével megszűntek a fájdalmaim, kezem működőképes, rendeltetésszerűen tudom használni.
Hálás szívvel köszönöm Nekik.
Bp. 2014.jan.21. Kati néni

Kedves Gábor.

Minden reményem szertefoszlott, hogy három évi különböző labor vizsgálatok után mikor már nem volt mit megnézni MRI vizsgálatot is csináltak.Csendben megjegyzem, hogy a DVD-t nem volt módja megnézni a dr. -nőnek mert a gépe nem tette lehetővé. A vizsgálat eredményeként kijelentette, hogy csak annyit tud tenni a reumatológia amit már 40 éve tett és kezelt   /gyógyszerek,fürdők,elektromos kezelések, masszások,tornák/.  Nagyon el voltam keseredve, hogy életem végéig nem fogok  aludni a láb,  kar és most már a nyaki görcsök miatt. Ekkor találtam az Aranykéz Testklinikára és Önre.  Már az elő alkalommal éreztem, hogy ez nem a megszokott kis masszázs éreztem, hogy mennyire segít a fájdalmas csomókat megszüntetni és egy jobb életminőséget biztosítani. Még most is tart a kezelésem, hogy ne csak nekem legyen jó természetesen a férjemet is elvittem,öt  Ibolya vette kezelésbe azóta az ő állapota is sokkal jobb és a hab a tortán, hogy én 74-éves vagyok a férjem most volt május 3-n  80 éves de úgy veszem észere, hogy igen csak irigykednek mert mindenki sokkal fiatalabbnak hisz minket. Hálásak vagyunk és nagyon köszönjük jó egészséget kívánunk, hogy még nagyon sok emberen tudjanak segíteni.
2015.05.12.
Tisztelettel: V Gáborné V Gábor

Kedves Zsófia!

Már több, mint a kétharmadán vagyunk túl a terápiás kezelésnek, így bátrabban leírom eddigi benyomásaimat. Varga Gábor úrtól hallottam először erről az Önök által beszerzett új gépről, amikor nyirokmasszázst kértem tőle. Bíztatott, hogy próbáljam ki és ha tetszik, vegyek részt a rendszeres kezelési terápián. Nem kellett sokáig bíztatni, mivel magam is szerettem volna ezt  a kezelést. Őszintén megmondom minden képzeletemet felülmúlta. A kezelés két modulból áll, és egy speciális kezeslábasba kell belebújni, ez már egyből azt a látszatot keltette, hogy egy igen komoly felkészült rendszer lesz, amely biztonságot adott. Az első egy szakaszos szorító préselő, a lábujjaktól a mellkasig folyamatosan felfelé haladva nyomás alatt tartotta az érintett testrészeket.  Először úgy éreztem, magam mintha a spanyol inkvizíció áldozata lennék. Ez csak fokozódott a második modulnál, amely az előbb kezelésbe vett testrészeket folyamatosan szorította és úgy haladt alulról felfelé. Az okos gépen a szorítás, nyomás erősségének emelésével a hatás(fizikai érzéseim és az egészségügyi hatékonyság) fokozatosan érezhetővé vált. Minden kezelést követően jó érzéseim voltak, frissebbé megkönnyebbültebbé váltam. Viszonylag hamar eljutottam arra a mértékegységre, amelynek a beállítása a legnagyobb hatékonysággal kezeli a nyirok és érrendszert. Velejáró természetes hatással az anyagcserém is felgyorsult, így érezhető,látható a tisztulás a méreganyagoktól. Meggyőződésem, hogy a stressz,az egészségtelen táplálkozás, a mozgáshiány miatt felhalmozódott sok salak és méreganyag eltávolításában jelentős szerepet játszik a kezelés. Örülök, hogy részese lehettem, és biztos vagyok benne, hogy amíg tehetem félévente mindenképp ismételni fogom.
Köszönettel egy hálás páciens Dr. Szöllősi Ferenc

Kedves Gábor! 

Szeretném írásos formában is megosztani Önnel az eddigi kezelések tapasztalatát. Mikor Ön "kezei alá" kerültem, túl az orvosok által javasolt lehetséges vizsgálatok után, melyek nem állapítottak meg semmilyen kóros elváltozást, már szinte elviselhetetlen fájdalmaim voltak az állkapcsomban étkezések közben. Nem csak a rágás, hanem már az étel számba kerülése is komoly, olykor könnyekbe torkolló feladat volt.
Eddig 4 kezelésen vagyok túl. Az első két kezelés nem célirányosan az állkapcsom volt, de már akkor is éreztem némi javulást. Az áttörést az akkor munkába állított "CSODA GÉP" hozta meg számomra. Már az első kezelés utáni pár nap múlva érezhető volt a javulás. Rágási fájdalom nélkül el tudtam fogyasztani az ételt. A második kezelés óta ki tudom nyitni a számat, szinte fájdalom nélkül. Két gépi kezelés és leírhatatlan minőségi javulás állt be az éltemben!!! Köszönöm! 
Köszönettel, Balogh Tímea
Kedves Gábor !

Szeretném megköszönni a fáradozását, amit a gyógyulásom érdekében tett.

Nagyon fájt a jobb karom, olyan erős fájdalmaim voltak, hogy már nem tudtam emelni, fogni. Éjszakánként arra ébredtem, hogy erős fájdalmat érzek a jobb karomban. 
Elutaztam Hévízre és kezeltettem a Hévízi tóban. Pillanatnyilag jó volt, de éjszaka újra jelentkeztek a fájások. Jelentkeztem a Reumára. Nagyon kedves volt a Doktornő, megállapította, hogy tenisz könyököm van és felírta a fizikoterápiás kezelést. Megkezdtem a kezeléseket, de nem javult, hanem romlott az állapotom, éjszaka már nem tudtam aludni a fájdalomtól, elviselhetetlen volt. A következő ionos kezelés után már nappal is erős fájdalmaim jöttek. Nagyon-nagyon  megijedtem, és ekkor jutott eszembe, hogy  4 évvel korábban is volt hasonló problémám, amit Gábor orvosolt. 
Felhívtam az Aranykéz Testklinikát és időpontot kértem Gábortól. Minden perce be volt osztva, de vállalta, hogy este  8 óra után szívesen fogad. 
Az első kezelés után megszűnt az éjszakai fájdalom. Az első nyugodt, fájdalommentes éjszakám volt és végig tudtam aludni az éjszakát. 
Rájöttem, hogy mit is jelent az  Aranykéz. Gábornak  ARANY KEZE van, amivel érzi és kimaszírozza a fájdalmas pontokat.

Ma már tudok felszabadultan, fájdalom nélkül élni.

Köszönöm Önnek Gábor !  Köszönöm, hogy fogadott és meggyógyított.

Köszönettel: Molnárné Szabó Ilona

AMI AZ EGÉSZSÉGÜGYNEK NEM SIKERÜLT

Az én kálváriám 2011. őszén kezdődött. Egyik reggel arra ébredtem, hogy fáj a nyakam. Arra gondoltam, hogy talán elfeküdtem, aztán egyre jobban fájt, 2 hét után elmentem az orvoshoz. Felírt izom lazító tablettát, mindjárt 2 félét is. Egy hónap múlva visszamentem és kaptam másik 2 félét, mert az előző nem használt. Mivel ezután is egyre romlott az állapotom, újra visszamentem. 
No,- gyerünk a reumatológiára – 3 hét várakozás. 
Felírok magának izomlazítót- nyugtatott meg az orvos,- de azt már nem kértem.
Jó- akkor fürdő és masszázs. Az állapotom meg csak tovább romlott. Újabb 2 hónap után irány a neurológia. Izomlazító! Hát már itt is??
Végül valami krém és fizioterápiában egyeztünk meg – persze ott is 3 hét várakozás az időpontra, a nyakam meg csak egyre romlott.
A kezelés után javasolták a nappali kórházat – 2 hónap után sikerült is bejutni, de az állapotom ezután sem javult.
Ezután következett a fájdalomklinika, ahol injekciókúrát kaptam. 5 hónapi kezelés után közölték velem, hogy meggyógyultam, de a nyakamat már meg sem tudtam mozdítani.
Időközben még 15 alkalommal akupunktúrás kezelésen is részt vettem, eredmény nélkül.
Vissza a neurológiára – itt röviden, de határozottan közölték velem, hogy próbáljak megbarátkozni az állapotommal.
Ezek után 2013 karácsonyán kaptam egy 4 alkalomra szóló bérletet az Aranykéz Testklinikára a lányomtól, aki már néhányszor járt itt.
2014 januárban eljöttem és Varga Gábor megkezdte a kezelést.
A KEZELÉS nem tartozik a legkedvesebb emlékeim közé. Bizony elég komoly fájdalommal jár, de utána mintha újjászületne az ember. Már az első kezelés után újra tudtam forgatni a a nyakam és egyre csak jobb lett. Még néhány kezelésre azért szükségem van és lehet, hogy időnként meg kell ismételni, de a javulás lényeges.
Megköszönöm az eddigi kezeléseket és mindenkinek csak javasolni tudom, hogy keresse fel az Aranykéz Testklinikát, ha problémái vannak, mert ilyen csak egy van!
Köszönettel: Berencsi László - Bp.2014.02.25.

 
A váll- és nyakizmaim annyira merevek voltak és fájtak, hogy már az alvásomat is megzavarta. Ekkor gondoltam rá, hogy talán masszázs segíthetne. Ekkor még semmit sem tudtam a magyar masszázsról. Az első alkalom fájdalmas meglepetés volt... De utána be kellett látnom, hogy bizony segít. Ezután rendszeresen jártam és magam is lazítottam otthon Richárd instrukciói alapján. Már rég jól tudok aludni, de még most is járok, mert érzem, hogy jót tesz. Richárd magabiztos kézzel dogozik és érezni folyamatos figyelmét az egész masszázs alatt.
Köszönettel: Dávid Éva
Egy ismerősöm ajánlotta az „Aranykéz Testklinikát”. 

Tudta, hogy gerinc problémáim vannak. Ferde és csavarodott a gerincem, több csigolyám elmozdult és a porcok összeszűkültek a csigolyák között. A mindennapi életemet, a mozgást, a fizikai munkavégzést, unokázást, szórakozást tették igen fájdalmassá és nehezen elviselhetővé ezek problémák. Varga Gábort választottam, mert én az „erős, férfi kézben” bízom. Remélve, hogy a beton keménységű hátammal is tud mit kezdeni. Tudott. Büszke voltam a nagy fájdalomtűrő képességemre. 
A 2. alkalomnál sírva könyörögtem az életemért. A csomókba feszült, görcsös izmok ellazítása, a gerincoszlop nyújtása, a csigolyák helyre tétele– bevallom - fájdalommal jár. Ez volt a mélypontom. Azóta egyre jobb az állapotom. Könnyebben hajlok, fordulok, emelek. A nyakamban, vállamban, hátamban, derekamban jelentkező fájdalmak folyamatosan enyhülnek. A kezelések közötti időszakok egyre hosszabbodnak, egyre hosszabb ideig érzem magam jól. Úgy, mint amikor még semmi nem fájt. 
Pár hete Gábor felhívta a figyelmemet egy készülékre, melyet nem rég szereztek be. Ezzel „lökéshullám terápiát” végeznek. Masszírozás előtt a készüléket alkalmazva sokkal hatékonyabbá válik a masszőr munkája. A készülék használatakor „belülről kifelé” kezdi a lazítást, a masszőr pedig „kintről” a test felületéről halad a test belseje felé. A készülék használatakor a szögbelövőhöz hasonló hangot ad, és kis ütögetéseket érzek a kezelt testrészemen.
A derekamat kezelte Gábor először, és már az első kezelés után kb. 1 hétig szinte el is felejtettem, hogy van derekam. A lökéshullám terápia alkalmazása utáni masszírozás sokkal kellemesebb, könnyebb, elviselhetőbb volt. A második kezelés után a fájdalommentes időszak jóval hosszabb lett. Vérszemet kaptam, és”bevallottam”, hogy fáj a kalapácsujjam. A második ujjam erősen behajlott, bemerevedett kevésbe tudtam mozgatni, járás közben fájt, a cipők nyomták. Gábor itt is el kezdte alkalmazni a „lökéshullám terápiát” és utána a talpmasszázst. 
Hihetetlen volt számomra, de már az első1-2. kezelés után az ujjam kezdett kiegyenesedni, megnyúlni. A 3-4 kezelés után szinte visszanyerte eredeti hosszúságát és hajlékonyságát. A kalapácsujjam mellett az öregujjnál kialakult bütyök is kezelés alá került, és szintén javult. A kezelések során időnként voltak kellemetlen érzések (kibírható volt), de ez természetes egy hosszú évek óta deformálódott testrésznél. A fantázia szárnyalni kezd, és már elképzelhetőnek tartom, sőt tapasztalom, hogy nem kell mindennap fájdalommal kelnem és feküdnöm. 
Mindenkinek ajánlom az Aranykéz Testklinikát és a lökéshullám terápiát.

2013-12-09. Wolf Csilla

 
Horváth Jánosné vagyok, 62 éves. 2004 -ben csípőprotézist kaptam a bal lábamba, és mivel kétoldali csípőficammal születtem, várható, hogy előbb-utóbb a jobb lábamba is protézist kell beültetni. Napi rendszerességgel úszom, vizi tornázom. Az ez évi ortopédiai kontrollvizsgálatomon  az operáló professzor meglepődve tapasztalta, hogy a mozgásképességem nem rosszabbodott, nem is stagnált, hanem javult. Mondtam, hogy december óta hetente egy órás magyar masszázst kapok Gábortól. Azt mondta, ez a kedvező változás ennek tudható be, mivel egy jó masszázs csodákra képes. Szóba sem került a jobb oldali műtét kérdése. Úgy döntöttem, hogy ugyan elég macerás Békásmegyerre masszázsra kijönnöm, de nem fogom kihagyni ezt a lehetőséget, hogy esetleg a műtétet is elkerülhetem a masszázs segítségével. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Köszönettel: Horváth Jánosné

Elismerésünk és nagyrabecsülésünk Varga Zsófiának, aki az általa végzett kezelés (12 alkalom) eredményeként 10 cm-rel lett kisebb a has mérete. (120 cm-ről 110 cm-re, 113 cm-ről 103 cm-re csökkent)
Köszönettel: B. Ferenc és B. Ferencné

Habár az itt eltöltött egy-egy órák nem az életem legfájdalommentesebb részét képezik, amikor kilépek innen, sokkal jobban érzem magam, és ez a hét többi részére is megmarad.
Köszönettel: T. Zoltán

2006-ban eltályogosodott ciszták miatt egy hasi műtétet hajtottak végre nálam. Menstruációs zavarokkal és kiújuló cisztákkal állandó betegként jártam a nőgyógyászhoz. Legutolsó esetben jobb illetve bal petefészek cisztát mutatott az ultrahang, egyenként 5 cm nagyságban. Antibiotikumot kaptam, de úgy döntöttem, hogy más gyógymódot is kipróbálok. Hosszabb ideje szedtem a búzafű tablettákat fagyasztott formában, illetve talpmasszőr segítségét kértem. Heti rendszerességgel jártam, kiegészítve esténként magamnak is masszíroztam a lábam. Móni javaslatát is megfogadtam. Svéd cseppeket hasamra is kentem és reggelente ittam is. Mellette gyógynövényekből készített teát ittam naponta. 1-1,5 liternyit. Két hónap múlva visszamentem kontroll vizsgálatra. Az ultrahang nem talált cisztát, teljesen felszívódott. Tea kúrámat most felfüggesztettem, de havi rendszerességgel folytatom a masszírozást.
Köszönöm: L. Rita

2006 augusztusában a jobb lábam alsó lábszárán kívül a lábfejemre is kiterjedő iszonyú fájdalom miatt kértem időpontot a Táltos gyógyító központban. Ekkor Ildikó ennek gyógyítására csontkovácsolást és masszázst ajánlott, valamint táltos cseppeket. Így kerültem a masszázsra Varga Gáborhoz, aki a letapadt izmomat a csípőmről fellazította, illetve ezt követte az egész test komplett kezelése. 3 alkalom után tökéletesen tudok mozogni, hajolni. Köszönöm Gábornak, hogy segített az egészségem visszaszerzésében.
M. Tiborné

Az első kezelések utáni tapasztalataim. Köszönettel írok néhány sort arról a segítségről, amely több hónapos, vagy éves fájdalmaim szüntette meg. A sérült részeim kimozdítása már, az első kezelés után helyreállt. Több éve balesetes vagyok, azóta több műtéten estem át, csak önnek sikerült olyan kezelést alkalmazni, amely megkönnyíti a mozgásomat, és a napi életemet. A felülvizsgálatok során két orvos is megdicsért a jó mozgásomért. Lehet, hogy így a második térdműtétemet elkerülhetem. Napi 3 órát tudok gyalogolni, lépcsőzni, amit évek óta nem tudtam.
Hálás köszönettel: K. Lászlóné

Próbáltam lazán és mosolyogva futkározni a hétköznapjaim mókuskerekében. Mégis, rá kellett eszmélnem: egyre kevésbé jut energiámból a kitűzött céljaimra. Táltos előadásokat hallgattam: már jó helyen töltöm napom nagy részét – káros sugárzásoktól mentesen. Megválogatom, hogy mit eszem és iszom. Rendszeresen mozgok, ami az ülő munkámhoz szükséges! A gondolataimat tisztogatom és válogatom, de még valami kellett, hogy a vegetáláson túl lépjek. Varga Gábortól kértem tanácsot egy táltos kurzus után: hogyan küzdjem le azt a látszólag indokolatlan fáradságot? Említette, hogy roppant merev vállöv izomzatom, enyhe gerincferdeségem, a banyapúpom – megakadályozzák az életerő folyamatos áramlását, blokkokat hoznak létre. Ezek lelki, szellemi, fizikai terheink hordalékai. Az energia klinikán kapott kemény és alapos masszírozással igazolta az elméletét Gábor. Az első gondolatom az volt a kezelést követően: könnyen lélegzem és lépek, angyal szárnyakat kaptam! Isten áldja meg a gyógyítóinkat!
Köszönöm a segítséget! - Andrea

Nagyon köszönöm Jánosnak ezt a csodás folyamatot, amit a masszázsával elindított nálam! Szavakkal nem lehet kifejezni mennyivel jobban vagyok napról napra! Csodálatos gyógyító és csodálatos ember!
B. Zsuzsanna

Köszönöm a sok különböző sérülésem gyógyítását. Első alkalommal az isiászom itt mulasztották el, azóta is hálás vagyok. Még egyszer köszönet a gyors, szakszerű kezelésekért.
Köszönettel: T. Zoltán

Felkerestem Gábort nagy fájdalmam miatt, és előző tapasztalatom alapján bíztam a segítségében. Érkezésemkor nagy gondot okozott az öltözködés, vetkőzés is. A jobb oldalamon a lapockámtól indulva váll, nyak, fel-alkaron állandóan nyilalló, zsibbadással járó éles fájdalmam volt. Kezelés alatt Gábor segítséget kért, miközben különböző érzéseim voltak. Jó és felkavaró is. Segítséget kértem és kaptam ahhoz, hogy az energia oda irányuljon, ahová kell - a nyakamra - ahol a legerősebb, legintenzívebb volt a fájdalom. A 6. és 7. csigolya közötti sérv gyógyítása volt a cél. Az első érzésem, lábfejtől felfelé lágy fuvallat volt, időszakosan változó – kavargó gondolatokkal. 
A kavargó gondolataimban a félelmeimet éreztem felszínre kerülni, ami zavaró volt számomra. A jobb oldalamon azt éreztem, hogy az izmaimról (gyaluként végigtolva az energiát) szabadult a nyomás. Rázott a hideg, de igazán nem fáztam és közben a zsibbadás folyamatosan gyengébb lett. Visszatért az élet a kezembe, már nem volt olyan merev és görcsös. A legintenzívebb érzés az volt, amikor a fejem tetején bizsergést, éreztem és talán úgy tudnám megfogalmazni, mintha a rosszat a fájdalmat kihúzta volna valami nagy erővel a fájó, zsibbadó tagjaimból. Mintha egy háló lett volna, amire a tappancsok rátapadnak, és azokon a pontokon ahol igazán fáj, ott ezt valaki folyamatosan, óvatosan, de határozott erővel húzta volna ki. A Kezelés után határozottan jobban lettem. 
Ezúton köszönöm a segítséget, igazán hálás vagyok a sorsnak, hogy mindig olyan emberekhez irányít, ahol megkapom azt a fajta segítséget és iránymutatást, amire szükségem van.
Tisztelettel: F. H. Andrea
Kedves Gábor és Ibolya!

Szeretném megköszönni, hogy a testem képessé vált egy új élet befogadására. Hosszú és rögös utat jártam be az anyaság felé. 2008 óta, túl vagyok 2 művi beültetésen, egy vetélésen és sok-sok hónap sikertelen próbálkozáson. Majd tavaly valaki azt mondta, hogy mindenképpen tegyem rendbe a csípőmet, mert ott akadnak el az energiák. Sok blokkot oda pakoltam, a már említett élmények miatt. Varga Gábort ajánlották. És láss csodát, az első kezelés után, megfogant a baba, aki most már 7,5 hónapos. Azóta is visszajáró vendég vagyok az Ibolyánál!!!

Sok szeretettel:Gabi és Ámon
 
Szia Ricsi! 

Körülbelül egy hónapja jártam először a szalonban az egyik ismerősöm ajánlására. Az első alkalom fura felismerést hozott, hiszen - miközben az ismerősöm jelezte, hogy nem szokványos a megközelítése a szalonnak - a gyakorlat olyat adott, amit nem tudtam elképzelni. Az izmaim és az ízületeim nagyon alaposan és keményen meg lettek dolgozva, már-már a tűréshatárig "gyúrva", viszont az első alkalom után egyből éreztem, hogy nagyon jót tett és a következő napokban a sok apró fájdalom, amik korábban sugároztak (pl. a nyakamban), elmúltak. Azóta már jobban viselem a kezelést, ami továbbra sem könnyű :), ugyanakkor nagyon hasznosnak látom és szívből tudom ajánlani azoknak, akik haladást szeretnének elérni az ízületeik állapotában. Aki pedig egy kellemes órát szeretne egy simogató masszőr keze között eltölteni, annak semmiféleképpen sem ajánlom, mert csalódni fog. 

Üdvözlettel: Kardos András
 
Gáborhoz

Születésnapodra új hátat kapsz Öcsi
Itt az ideje a régit sutba dobni 
Nem kell hozzá sok ész, cifra úri móka 
Elég felfeküdni 5* az asztalra. 
Varga doktor érti a módit, igaz közben bepisilsz, de ez most nem számít. 
30 fájó évet eldobhatsz a sutba 
Pár alkalom, s újra Te leszel a Gyurka 
Nem ismersz majd Tenmagadra 
Annyit szólsz, hogy ejha, 
Rohansz máris fára mászni, táncolni, vagy lovagolni 
Tartásod egyenes, hátad mint a deszka, 
Merev nyakad puha lesz, mint a májas hurka 
Simán hátra szegheted , anélkül, hogy fájna 
Jobbra-balra hajthatod, előre vagy hátra 
Működik is minden anno, új korába... 
Kívánunk az új derékhoz sok-sok boldogságot 
Tartsd karban, mert megéri 
Hasznát majd Te látod 

Nagyi, Nagyapa, Móni, Éva, Balázs, Peti, Dani
 

Kedves Ibolya!

Két éve járok Ibolyához masszázsra. Eredetileg egyenesebb hátat, nagyobb rugalmasságot akartam, hogy eredményesebben tudjak sportolni, egyéb panaszaim pedig a fejfájás és az ülésnél jelentkező visszérfájdalom voltak. Tulajdonképpen néhány hónap alatt elértük a kitűzött célt: a fejfájásom teljesen megszűnt, a kitisztult nyirokvezetékeknek köszönhetően az órákon át tartó ülés nem okoz problémát, kompressziós harisnyákra nem kell költenem, a gerincem kiegyenesedett (2 centivel lettem magasabb) és rugalmasabbnak érzem magam. Azonban a heti 1 óra masszázsról nem tudok lemondani, az általános jó közérzet újfajta életminőséget jelent számomra. Kipróbáltuk a zsírégetést is, működött. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne fájdalom nélkül élni, jobban érezni, magát és szereti a kemény, masszázst. Számítani kell arra. Hogy az első időszakban a kezelés fájdalmas, de az eredmény kárpótol érte. 
T. Klára
Aranykéz Testklinika, 
Tóth Richárd 

Ez év június hónapban kerékpárral elestem a jobb karomra. A vállam is nagyon meghúzódott. Szerencsére törés vagy komolyabb zúzódás nem történt, de hónapokig fájt. Olyan fájdalom volt, ami néha végigfutott az egész kezemen le az újakig. Elég kellemetlen volt, mert ilyenkor zsibbadt is. Napi rendszerességgel tornáztam, és csontkovácsnál is többször megfordultam, de mivel korábbi derékfájásom előjött, így felkerestem az Aranykéz Testklinikát. Itt Richárd kezelésbe vett. Sokszor masszíroztak már, de így még soha. Megkereste a fájó csomókat, lerakódásokat és mindegyiket alaposan kidolgozta. A kezelések után nagyon jól éreztem magam és teljesen elmúltak a panaszaim. Munkájához további sikereket kívánva, köszönöm a szakszerű segítséget!
Sókiné Lídia

Kapcsolat

Címünk:
1039 Budapest,Boglár u. 10.


Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-20:00
Szombat - Vasárnap:
Bejelentkezés alapján!

Klinika:
06-1/245-3971

Varga Gábor:
06-30-218-7912


Akiken segítettünk       

Köszönöm a sok különböző sérülésem gyógyítását. Első alkalommal az isiászom itt mulasztották el, azóta is hálás vagyok. Még egyszer köszönet a gyors, szakszerű kezelésekért.
 

Köszönettel: T. Zoltán
 

Továbbiak

Partnereink

Copyright @ Aranykéz Testklinika. Magyarmasszazs.hu
Betöltés...