Alakformáló masszázs


A cellulitisz is
mertebb nevén narancsbőr, egy olyan probléma, mely a nők többségének okoz fejtörést. A közfelfogással ellentétben nem csak az idős és túlsúlyos nőknél jelentkezik, hiszen sok fiatal és vékony hölgynél is megfigyelhető. A narancsbőr általában a popsin, combon, hason, felkaron és csípő tájékán jelentkezik. Jellemző tünete a bőr alatt megjelenő, csomós, gödrös, dudoros, hepe-hupás réteg. Ez nemcsak esztétikai, de egészségi problémát is felvet. A cellulitisz hátterében a bőr és az izomzat közötti rétegekben felhalmozódott zsír, szövetközi folyadék és a lerakódott méreganyagok állnak.

Célja:
A masszázsnak két fontos célja van. Esztétikai szempontokat figyelembe véve a gödrök, dudorok és a bőr petyhüdtségének megszüntetése. Egészségügyi szempontból a méreganyagok kiürítése, a vér-, és nyirokkeringés serkentése.

Hogyan ismerhető fel?
Ha testünk valamely részén hüvelyk és mutatóujjunk közé csípünk a bőr egy részéből, és azon narancs héjára emlékeztető barázdák láthatók, akkor észrevettük a cellulitisz nyomait.

Mi okozza?
A cellulit okai a nem megfelelő táplálkozás, a stressz, a mozgáshiány, a nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, a nyirokrendszer elégtelen működése, de hormonális hatások és örökletes tényezők is állhatnak a háttérben. 

A narancsbőrös állapot három fázisa:
amikor a bőrt összeszorítva jelentkezik a narancsbőr.
amikor állva már magától is látható.
amikor fekve és állva is látható a narancsbőr.
Alakformáló masszázs kúra

Az alakformáló masszázs kúra 4-8 alkalomból áll. Ez idő alatt, a masszázs segít eltüntetni egyes zsírrétegeket a bőr alatti területről. A narancsbőrt is csökkenti. Magunkra való odafigyeléssel és az alakformáló masszázzsal olyan alakot érhetünk el, amivel jogosan büszkélkedhetünk.

Kezelés: 
A masszázs segítségével javul a vér- és nyirokkeringés, ezáltal felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok. A kemény, erőteljes mozdulatok hatást gyakorolnak a bőrre és kötőszövetre. A bőr simává, rugalmassá válik. Az elérhető eredményt fokozza a kezelések során felhasznált speciális összetételű masszázsolaj is. A kezelés végső fázisa, amikor a test egy fóliás tekercselést kap, melyet a vendég legalább 2óráig vagy még tovább is magán hagyhat.Alkalmazási területek a comb, a popsi, a has, a felkar, térd és a vádli.A cellulit- és alakformáló masszázs csak kúraszerű alkalmazása hozhat eredményt, melyet a sok folyadék bevitel és a mozgás tesz teljessé, de célszerű az étkezésre is odafigyelni pl. lúgosítás.

Kinek ajánlott?
A cellulit- és alakformáló masszázs azoknak ajánlott, akik a fent leírt problémás bőrrel rendelkeznek, és tenni szeretnének azért, hogy szebbek és egészségesebbek legyenek. 

Mikor nem ajánlott?
A masszázst kizáró okok esetében.

Kezelés időtartama: 60 perc 

Gyakorisága:
A masszőr javaslatot tesz a masszázs során tapasztaltak alapján, és a vendég elérni kívánt célját figyelembe véve egyeztetnek.

Híreink

Profi masszőr leszel!

2020.06.16 16:07
Profi masszőr leszel!
 
Tanúsítványt adó masszőrképző tanfolyam


Nem tudod:
hogyan indulj el ezen a pályán?
miért nincs elég vendéged?
miért nem jönnek vissza a vendégeid?
,iért nincsen bérletes vendéged?
miért nem ajánlanak tovább?

Gyere el, mi elmondjuk! Segítünk, hogy profi légy!Profi masszőr leszel! elolvasása...

Wiener

2020.06.16 16:06


Wiener aromaterápiás alakformáló testfáslizásWiener elolvasása...

Aranykéz Testklinika - Orvosi háttér

2015.06.05 12:41
Gerinc specialista orvosi háttér,

CT és MR vizsgálati lehetőséggel.
Fájdalom és gyulladáscsökkentő infúziós kezelés.


Aranykéz Testklinika - Orvosi háttér elolvasása...

Kapcsolat

Címünk:
1039 Budapest,Boglár u. 10.


Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-20:00
Szombat - Vasárnap:
Bejelentkezés alapján!

Klinika:
06-1/245-3971

Varga Gábor:
06-30-218-7912


Akiken segítettünk       

Köszönöm a sok különböző sérülésem gyógyítását. Első alkalommal az isiászom itt mulasztották el, azóta is hálás vagyok. Még egyszer köszönet a gyors, szakszerű kezelésekért.
 

Köszönettel: T. Zoltán
 

Továbbiak

Partnereink

Copyright @ Aranykéz Testklinika. Magyarmasszazs.hu
Betöltés...