Karcsúsító-alakformáló program


A kezelés az ingeráramos alakformáló készülékkel kezdődik, melynek időtartama 30 perc.
Hatása: az izmok tápanyag és vérellátásának fokozása, a sejtanyagcsere és a nyirokáramlás élénkítése, alakformálás, izomerősítés, lokális kondícionáló izomtorna.
Az ingeráram testünkre gyakorolt pozitív hatásait alkalmazzuk a makacs zsírpárnák tömegének csökkentéséhez és a vázizomzat erősítéséhez, a kezelés közben létrejövő ritmikus izom összehúzódások fokozzák a kezelt terület vérellátását, ezáltal tápanyag és oxigénellátását.
Az ingeráramos kezelések kúraszerű alkalmazásával nem csak a felszíni, hanem a mélyebben fekvő izmok is megmozgathatóak, így segítve elő az adott terület aktivációját, a kezelés passzív izomtornával történik.

A méregtelenítő infraszauna paplanban töltött 30 perc hatására a verejtékezés következtében nagy mennyiségű méreganyag távozik szervezetünkből olyan hatékonysággal, hogy a nehezen eltávolítható nehézfémek is távozni képesek, fellazulnak a zsírcsoportok és a hő hatására a nyirokkeringés is felgyorsul, ezáltal is segíti a cellulit csökkentését és a komoly kalóriaégetés miatt (300-500 kcal/alkalom) a testsúlycsökkentésben is rendkívüli hatása van.
A méregtelenítő infraszauna paplan körülbelül 50 celsius fokos hőmérsékleten működik, az infravörös sugarak közvetlenül melegítik testünket, fiziológiai hatása a hagyományos szaunázáshoz képest akár a duplája is lehet, fekvő szaunázás közben relaxáltabb állapotban vagyunk, testünk oxigénellátása is jobb, szívünkre és ízületeinkre kevesebb terhelés jut. 
Bőrfiatalító hatását is megfigyelhetjük, hiszen a verejtékmirigyek erősítése révén javul a szaruréteg vízellátása, kedvező hatást fejt ki száraz, hámló, pattanásos bőr esetén is, erősíti immunrendszerünket is, feszültségoldó hatással bír.
A kezelést egyénre szabottan kiválasztott hatóanyagos krém felvitelével végezzük.

A kezelés bázis eleme a hullámmasszázs, azaz a gépi nyirokmasszázs, melyet 30 percen át végzünk.
A Doctor Life DL1200L hullámmasszázs berendezés a termékcsalád csúcskategóriás modellje. 12 kamrás applikátorokkal rendelkezik, és 8 különböző vezérlő program futtatására képes. A lábfájdalmak megelőzése és kezelése mellett nagyon fontos kiegészítése alakformáló kezelésünknek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik az alakformálás során felszabadított méreganyagok és lebontott zsírok kiürüléséről a szervezetből.
  
Zárásképpen a 20 perc lazítás következik a vibrációs tréneren:
A vibrációs tréner segítségével gyorsan és effektíven formálhatjuk testünket, ugyanakkor segít a testsúly csökkentésében is, a vertikális hinta szétmozgatja a zsírsejteket, és így elősegíti a gyorsabb fogyást, a vibrációs tréner a felső zsírréteget elégeti, így a narancsbőr ellen is felvállalja a küzdelmet, javítja a vérkeringést, lazítja és masszírozza lábunkat, karunkat, hátunkat.

A kezeléseket speciális, a célnak megfelelő hatóanyagos krémmel végezzük.

Ajánlott: heti egy alkalom 10 héten át.
Ár: 9.000 Ft/alkalom,
5 alkalmas bérlet: 42.500 Ft
10 alkalmas bérlet: 80.000 Ft

Híreink

Új kezelés

2015.06.05 12:42
Legújabb kezelésünk:

Wiener aromaterápiás alakformáló testfáslizásÚj kezelés elolvasása...

Aranykéz Testklinika - Orvosi háttér

2015.06.05 12:41
Gerinc specialista orvosi háttér,

CT és MR vizsgálati lehetőséggel.
Fájdalom és gyulladáscsökkentő infúziós kezelés.


Aranykéz Testklinika - Orvosi háttér elolvasása...

Profi masszőr leszel!

2014.12.12 12:01
Profi masszőr leszel!
Bizonyítványt adó masszőrképző tanfolyam indul!

Nem tudod, hogyan indulj el ezen a pályán? Nem tudod miért nincs elég vendéged? Miért nem jönnek vissza a vendégeid? Miért nincsen bérletes vendéged? Miért nem ajánlanak tovább?

Gyere el, mi elmondjuk! Segítünk, hogy profi légy!Profi masszőr leszel! elolvasása...

Kapcsolat

Címünk:
1039 Budapest,Boglár u. 10.


Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-20:00
Szombat - Vasárnap:
Bejelentkezés alapján!

Klinika:
06-1/245-3971

Varga Gábor:
06-30-218-7912


Akiken segítettünk       

Köszönöm a sok különböző sérülésem gyógyítását. Első alkalommal az isiászom itt mulasztották el, azóta is hálás vagyok. Még egyszer köszönet a gyors, szakszerű kezelésekért.
 

Köszönettel: T. Zoltán
 

Továbbiak

Partnereink

Copyright @ Aranykéz Testklinika. Magyarmasszazs.hu
Betöltés...