Kebeldúsító és feszesítő masszázs


Manapság még kevesen tudnak arról a sokakat érintő információról, miszerint az eredeti tartásához és formájához képest megereszkedett, kevésbé rugalmas mell állapotán nem csupán a plasztikai sebész, hanem a masszőr is segíthet. A köztudatban él az a hiedelem, hogy a női test e területét nem szabad masszírozni. A hagyományos frissítő masszázs szabályai valójában tiltják a test egyes területeinek masszírozását. Viszont orvosi javaslatra lehet a hasat masszírozni, a visszeres lábnak pedig, kifejezetten jót tesz a nyirokmasszázs. Szakszerű mellmasszázzsal a mell is masszírozható.  

Célja:
A mell idő előtti megereszkedésének megelőzése, a kötőszövet feszesebbé tétele és ez által az esztétikai hatás elérése.  

Működése és hatása:
Ezzel a módszerrel formálni, feszesíteni, illetve kissé növelni lehet a mellet. 
Ám nem szabad azt gondolni, hogy a mellmasszázs hatása megegyezik a plasztikai beavatkozás eredményével. Annál viszont minden szempontból kíméletesebb és fájdalommentes. Leginkább akkor hatásos, ha a mell még nem veszítette el teljesen a formáját. 
Így ha valakinek kicsit kezdenek megereszkedni a mellei, illetve kezdik elveszíteni eredeti rugalmasságukat, jó eredmény érhető el. Megelőzés céljából is érdemes alkalmazni, hiszen képes lelassítani a mell megereszkedését és összeesését.  

Kezelés: 
A kezelést a lábfejen lévő mell reflexzóna masszírozásával kezdjük. Ez a technika a kismamáknak is hasznos, mert fokozza a tejtermelődését. Ezután következik a mell masszírozása, - erre a célra készített speciális gyógynövény tartalmú olajjal- erősen koncentrálva a mell környékén lévő akupresszúrás pontokra.

A mellállományát és a dekoltázst is átmasszírozzuk hasonló technikával, mint ahogy a kozmetikus masszírozza az arcot. Végezetül a melleket az olaj mélyebb beszívódása érdekében fóliával fedjük be, mely pár óra elteltével levehető.  

Kinek ajánlott?  
Megelőzés céljából minden hölgynek ajánlható. Segít a menstruáció előtti mellfájdalmaknál. Terhesség és szoptatás időszakában és ennek befejezésekor.  

Kinek nem ajánlott?
A mell és környéke rendkívül érzékeny terület, amennyiben a hölgy egészséges nincs kizáró ok. Ha mégis bármilyen ellenérzése volna nem ajánlott a kezelés.  

Kezelés időtartama: 60 perc  

Gyakorisága: 
A változás többnyire már a második kezelés után feltűnik, azonban minimum négy alkalomra van szükség ahhoz, hogy látható eredményt elérjük. A tartós eredményhez azonban kb. nyolc alkalom szükséges, ezt hetente egy kezelésben történik.

Híreink

Profi masszőr leszel!

2020.06.16 16:07
Profi masszőr leszel!
 
Tanúsítványt adó masszőrképző tanfolyam


Nem tudod:
hogyan indulj el ezen a pályán?
miért nincs elég vendéged?
miért nem jönnek vissza a vendégeid?
,iért nincsen bérletes vendéged?
miért nem ajánlanak tovább?

Gyere el, mi elmondjuk! Segítünk, hogy profi légy!Profi masszőr leszel! elolvasása...

Wiener

2020.06.16 16:06


Wiener aromaterápiás alakformáló testfáslizásWiener elolvasása...

Aranykéz Testklinika - Orvosi háttér

2015.06.05 12:41
Gerinc specialista orvosi háttér,

CT és MR vizsgálati lehetőséggel.
Fájdalom és gyulladáscsökkentő infúziós kezelés.


Aranykéz Testklinika - Orvosi háttér elolvasása...

Kapcsolat

Címünk:
1039 Budapest,Boglár u. 10.


Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-20:00
Szombat - Vasárnap:
Bejelentkezés alapján!

Klinika:
06-1/245-3971

Varga Gábor:
06-30-218-7912


Akiken segítettünk       

Köszönöm a sok különböző sérülésem gyógyítását. Első alkalommal az isiászom itt mulasztották el, azóta is hálás vagyok. Még egyszer köszönet a gyors, szakszerű kezelésekért.
 

Köszönettel: T. Zoltán
 

Továbbiak

Partnereink

Copyright @ Aranykéz Testklinika. Magyarmasszazs.hu
Betöltés...