Reflexológia

A talpmasszázs, mint gyógyulást elősegítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott. A természetes gyógymódok legrégibb és legismertebb formája, mely közel 4000 éves múltra tekint vissza.
A reflexzóna masszázs nem egyéb, mint az egészségünket megtartó életerők folyamatos serkentése és egyensúlyban tartása. Ez az egyensúly persze csak akkor marad meg, ha rossz szokásainkon változtatunk, vagy rendszeresen végezzük a masszázst.


Célja:
A felborult testi és lelki egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.

Működése és Hatása:
A test különböző helyein, a lábon, a kézen, a fülön, a nyelven, az arcon stb. minden szervünk kicsinyített mása megtalálható. Ezek az úgynevezett reflexzónák, melyek mikrorendszerként működnek.
A talpon keresztül az emberi test minden egyes részére hatni lehet. A lábfej megfelelő pontjainak ingerlésével távolhatásokat érhetünk el az egész szervezetben. A reflexpontokra gyakorolt nyomás ingerületet küld a vele összeköttetésben levő mirigyek és az idegek felé, növelve az adott zónához tartózó szerv anyagcseréjét, vér- és nyirokkeringését.
A reflexzónában lerakódás, elváltozás jelenléte vagy fájdalma azt jelenti, hogy a hozzátartozó szervben működési zavar vagy megbetegedés áll fenn. A rossztáplálkozás, helytelen életmód következményeként a szervezetet mérgező, káros anyagcseretermékek halmozódnak fel, ha ezek nem tudnak természetes úton távozni, károsodnak a szervek. A szervezetben energiablokkok alakulnak ki, emiatt romlik a sejtek anyagcseréje és ez hatással van a szervekre és azok működésére.  

Kezelés:
A kezelés klasszikus formában az egyes zónák helyi masszírozásából áll, és ezzel energia egyensúlyt teremt. Megszünteti az energiahiányt vagy az energiatorlódást. Mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit, helyreállítja és serkenti a vér- és nyirokkeringést, fokozza az immunrendszer működését, elősegíti a salak- és méreganyagok kiürülését. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. Csillapítja a fájdalmat. Oldja a testi és lelki feszültséget.  A reflexológia kiválóan alkalmas prevencióra, illetve rehabilitációs célra is.

Kinek ajánlott?
A helyesen végzett talpmasszázzsal nem lehet ártani.
Mindenkinél alkalmazható, egészségmegőrzés céljából, frissítésként és gyógyítási céllal is, de adott esetekben megfelelő program javasolt. 
Minden betegségnél alkalmazható önállóan vagy kiegészítő kezelésként.

Mikor nem ajánlott? Kórházi ellátást igénylő vagy egyéb súlyos, lázas, daganatos, keringési, idegrendszeri megbetegedések, nagy kiterjedésű gombásodás, veszélyeztetett terhesség esetén a kezelés fokozott figyelemmel végezhető el.

Kezelés időtartama: 40 perc

Gyakorisága:
Frissítés és megelőzés céljából: hetente vagy kéthetente 1 alkalommal.
Betegség esetén általánosan: 10 alkalom plusz annyi alkalom, ahány éve fenn áll a betegség. 


Híreink

Profi masszőr leszel!

2020.06.16 16:07
Profi masszőr leszel!
 
Tanúsítványt adó masszőrképző tanfolyam


Nem tudod:
hogyan indulj el ezen a pályán?
miért nincs elég vendéged?
miért nem jönnek vissza a vendégeid?
,iért nincsen bérletes vendéged?
miért nem ajánlanak tovább?

Gyere el, mi elmondjuk! Segítünk, hogy profi légy!Profi masszőr leszel! elolvasása...

Wiener

2020.06.16 16:06


Wiener aromaterápiás alakformáló testfáslizásWiener elolvasása...

Aranykéz Testklinika - Orvosi háttér

2015.06.05 12:41
Gerinc specialista orvosi háttér,

CT és MR vizsgálati lehetőséggel.
Fájdalom és gyulladáscsökkentő infúziós kezelés.


Aranykéz Testklinika - Orvosi háttér elolvasása...

Kapcsolat

Címünk:
1039 Budapest,Boglár u. 10.


Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-20:00
Szombat - Vasárnap:
Bejelentkezés alapján!

Klinika:
06-1/245-3971

Varga Gábor:
06-30-218-7912


Akiken segítettünk       

Köszönöm a sok különböző sérülésem gyógyítását. Első alkalommal az isiászom itt mulasztották el, azóta is hálás vagyok. Még egyszer köszönet a gyors, szakszerű kezelésekért.
 

Köszönettel: T. Zoltán
 

Továbbiak

Partnereink

Copyright @ Aranykéz Testklinika. Magyarmasszazs.hu
Betöltés...